Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .

Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .

Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
Call of action
đź“žNurul Sahrom [018 984 7622]
đź“žNurul Sahrom [018 984 7622]
đź“žNurul Sahrom [018 984 7622]

#verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #bisnesduniamoden #buatdapat #takbuattakdapat #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar
#nurulhidayahyoungmillionaires #nurullyoungentreprenuer
#UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #dataranpahlawan #sabah

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. . Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. . . Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. . Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. . . Call of action đź“žNurul Sahrom [018 984 7622] đź“žNurul Sahrom [018 984 7622] đź“žNurul Sahrom [018 984 7622] #verveinstituteofentrepreneurship #spiritandstyle #verve #bisnesduniamoden #buatdapat #takbuattakdapat #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #nurulhidayahyoungmillionaires #nurullyoungentreprenuer #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #dataranpahlawan #sabah