SALAM MAGHRIB IGERS

Tahniah irwan, perjalanan irwan dalam perniagaan ni saya cakap mmg susah. Lagi2 nak melakukan business dalam keadaan umur 15 tahun. Bagi saya ada kekangan di situ.
.
.
1. Masalah sukar untuk close orang akibat terlalu muda.
2. MRSM tk bg pakai handphone, so nk buat online susah.
3. Duduk di kelantan, jauh dari business partner dan HQ.
.
.
Tetapi, itu semua bukan penghalang bagi IRWAN! 💪😎 Irwan BUANG
segala MASALAH dan ALASAN yang ada pada dirinya dan sekarang ni dah collect 600 ringgit dalam masa 4 hari. Okay ke okay? 😂
.
.
Yang penting Irwan 15 tahun dah ambil modal yang tertinggi RM6780, Tetapi selepas diskaun RM 3760 yang akak2 abang2 mcm mana? 😂
.
.
Kepada mereka yang macam irwan, ataupun tak tahan dengan pencapaian irwan dan nak jugak apa yang irwan dapat. Saya ada offer kepada anda, dan offer ini terhad kepada 5 orang yang terawal sahaja. Nak tahu ? Pm whatsapp. 😄
.
.
📞 FATIN - 019796510 (Whatsapp)
📞 FATIN - 0197906510 (Whatsapp)
📞 FATIN - 0197906510 (Whatsapp)
.
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#CD3BA360
#CD5BA360
#MajesticApprenticeCrew
#ProjekMACerization
#DareToDream
#FatinYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#OnlineSkillStage3 .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

SALAM MAGHRIB IGERS Tahniah irwan, perjalanan irwan dalam perniagaan ni saya cakap mmg susah. Lagi2 nak melakukan business dalam keadaan umur 15 tahun. Bagi saya ada kekangan di situ. . . 1. Masalah sukar untuk close orang akibat terlalu muda. 2. MRSM tk bg pakai handphone, so nk buat online susah. 3. Duduk di kelantan, jauh dari business partner dan HQ. . . Tetapi, itu semua bukan penghalang bagi IRWAN! 💪😎 Irwan BUANG segala MASALAH dan ALASAN yang ada pada dirinya dan sekarang ni dah collect 600 ringgit dalam masa 4 hari. Okay ke okay? 😂 . . Yang penting Irwan 15 tahun dah ambil modal yang tertinggi RM6780, Tetapi selepas diskaun RM 3760 yang akak2 abang2 mcm mana? 😂 . . Kepada mereka yang macam irwan, ataupun tak tahan dengan pencapaian irwan dan nak jugak apa yang irwan dapat. Saya ada offer kepada anda, dan offer ini terhad kepada 5 orang yang terawal sahaja. Nak tahu ? Pm whatsapp. 😄 . . 📞 FATIN - 019796510 (Whatsapp) 📞 FATIN - 0197906510 (Whatsapp) 📞 FATIN - 0197906510 (Whatsapp) . . #BusinessAcademy360 #BA360Crown #CD3BA360 #CD5BA360 #MajesticApprenticeCrew #ProjekMACerization #DareToDream #FatinYoungMillionaire #ProjekIncomeTurbo #RetireYoungRetireRich #OnlineSkillStage3 . . #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi