TERHAD UNTUK 20 ORANG TERAWAL SAHAJA!!! Korang suka tak kalau korang  beli only untuk 3 item tapi akan dapat FREE lagi 4 item??🤗🤗🤗 Antara free gift yang akan dapat. 👇🏻
❤Lipstik
❤Mascara
❤Eyebrow pencil with brush
❤Eye mask

Ok kalau suka mai sini nak bagi 😍setiap pembelian SET ASYALLIE korang akan layak dapat semua item dalam gambar kat dalam gambar tu. Bukan bohong tapi betoi‼

TAPI bukan tu saja nak bagi free kat korang! Tapi nak bagi FREE PAPER BAG LIMITED BY DYXY. Nak ka xmau? 
Tapi promo ni limited untuk 20 orang terawal sahaja nah, cukup 20 orang kita stop so sapa cepat dia dapat🎁🎁🎁 .
.
.

0125565204
0125565204
0125565204

#bccream #teamSsr #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist  #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam#kolejkomunitiikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #muaperak #muakedah #makeup #uitmsi  #dyxy #dyxymalaysia

TERHAD UNTUK 20 ORANG TERAWAL SAHAJA!!! Korang suka tak kalau korang beli only untuk 3 item tapi akan dapat FREE lagi 4 item??🤗🤗🤗 Antara free gift yang akan dapat. 👇🏻 ❤Lipstik ❤Mascara ❤Eyebrow pencil with brush ❤Eye mask Ok kalau suka mai sini nak bagi 😍setiap pembelian SET ASYALLIE korang akan layak dapat semua item dalam gambar kat dalam gambar tu. Bukan bohong tapi betoi‼ TAPI bukan tu saja nak bagi free kat korang! Tapi nak bagi FREE PAPER BAG LIMITED BY DYXY. Nak ka xmau? Tapi promo ni limited untuk 20 orang terawal sahaja nah, cukup 20 orang kita stop so sapa cepat dia dapat🎁🎁🎁 . . . 0125565204 0125565204 0125565204 #bccream #teamSsr #foundationmurah #makeupartis #muapenang #kakimekap #promosijimat #sale #dyxygreenteafacemist #codkepalabatas #codtikambatu #uitmpp #uitmbertam#kolejkomunitiikepalabatas #ilp #kulitkusam #mukaberseriseri #tutupparut #tutupjerawat #memutihkan #mengecutkanjerawat #melembapkan muka #glowing #flawlessalltime #muaperak #muakedah #makeup #uitmsi #dyxy #dyxymalaysia